Dnes je: sobota - 27.4.2024, Meniny má: Jaroslav
Aktualizované: 26.04.2024

Fotografie z roku 2013



On-line: 9

Akcie: 815

Foto galérie: 649

Videá: 282

Odkazy: 576

Komentáre: 1457

Login:

Heslo:

Detail akcie Jarný pochod HP

Detail uskutočnenej akcie

Vložil:
Roman
Dátum:
sobota - 22.04.2017
Pohorie:
Považský Inovec
Vzdialenosť:
22.4 km
Čas:
5h 50m
Stúpanie:
705 m
Klesanie:
460 m
Náročnosť trasy:
6
Body do rankingu:
57.4
Mapa:
Turista sa
prih. / ospr.
účasť
Roman Roman
Ut - 18.04.
Amálka Amálka
Ut - 18.04.
Jozef Jozef
Ut - 18.04.

Žiaľ nemôžem sa napriek úžasnému a veľmi lákavému popisu trasy zúčastniť. Sľúbil som bratrancovi, že na svadbe jeho dcéry budem fotografom. O 13:00 hod. musím odchádzať z domu a nevychádza mi to časovo. Oni by to síce bezo mňa prežili, ale pri jemne prchkej povahe môjho bratranca predpokladám, že by som to asi ja neprežil. A ja chcem žiť! Samozrejme aj preto, aby som sa mohol zúčastniť ďalších turistických akcií. Dúfam, že iní tak hanebne nezlyhajú ako ja. Idem sa hanbiť do kúta.

Vinco Vinco
St - 19.04.

Ani nevieš Roman, ako mi je ľúto, že sa nebudem môcť zúčastniť na tejto akcii. Nie je to výhovorka aj keď to tak vyzerá, ale fakt. Doma mám príliš práce s prerábaním domu. O to viac ma to mrzí, že som po dlhšej dobe mohol vidieť vílu Amálku a porovnať od minula ako rastie. Odkáž jej, že sa jej týmto ospravedlňujem grin Treba však dúfať, čas na stretnutie bude – určite cool smile

Fotky a videa z akcie

Fotky a videa z akcie ešte ne-boli vložené.

Trasa akcie

Hlohovec žel. stanica – Studená dolina – Ovčia skala – Humnisťia – sedlo Havran

Poznámka k akcii

Štart 8,00 hod.

Pravidelne organizovaná akcia pod názvom Jarný pochod HP. V prípade dobrého počasia hodne navštevovaná akcia pešími ale aj cyklo turistami. Na povzbudenie výkonu účastnikov je do kolóny prepašovaných aj niekoľko psov podozrivého výzoru a nepredvídateľnej povahy. Sú vítaní aj jedinci s pochybnými záľubami. Moja dvojčlenná skupina celú cestu terigala 1,5 metrováho papierového draka len preto, aby sme sa s ním v prudkom vetre na Svrbickej lúke pokúsila vyorať prvú jarnú brázdu. Stretli sme aj rytiera s obojručným mečom. Amálka mu predviedla lekciu šermu :) Opekačky organizované na Ovčej skale a v sedle Havran. Doprava zabezpečená hromadne autobusom zo sedla Havran do Hlohovca Poďte s nami bude skvele!

Komentáre: